Handboek Wet Verbetering Poortwachter

R.J. Joosten

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Handboek Wet Verbetering Poortwachter

paperback/ gebrocheerd: € 89.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491930768, March 2017
Formaat: 24.1 (h) x 17.0 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 618 gram.

Uitgever: Berghauser Pont Publishing

trefwoorden: ziekteverzuim uvw wet verbetering poortwachter

beschrijving

Het Handboek Wet Verbetering Poortwachter (zesde druk) is een uitgebreid naslagwerk over alles wat met de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) te maken heeft. Deze wet is van belang als een werknemer langdurig arbeidsongeschikt wordt. De WVP legt de werknemer en de werkgever in zo'n geval namelijk veel verplichtingen op. Het niet juist of niet tijdig uitvoeren van deze verplichtingen kan voor de werkgever tot een loonsanctie leiden waarvoor hij niet verzekerd kan worden.

Dit boek wijst u op een eenvoudige wijze snel en makkelijk de weg naar alle verplichtingen die de wet u oplegt en naar begrippen die door de deskundigen worden gebruikt. U vindt alles wat relevant voor u is.

Niet alleen wordt uitgelegd hoe het UWV de re-integratie inspanningen toetst, maar ook ruim 30 andere onderwerpen passeren de revue, zoals: Wat is verzuim en hoe kan ik dat reduceren? Wat is passende arbeid en hoe zit het met re-integratie en spoor 1 of 2? Wat zijn de rollen van het UWV, de arbodiensten en van re-integratiebedrijven precies?
In deze zesde druk zijn alle wijzigingen van de nieuwe Werkwijze Poortwachter van het UWV verwerkt: de inzet van het tweede spoor is duidelijker beschreven, er wordt meer aandacht besteed aan bijzondere situaties en arbeidsverhoudingen en de intern bij het UWV gebruikte aandachtspuntenlijst van de Landelijke Loonsanctie Commissie is opgenomen.
Kortom, dit boek is een must-have voor werkgevers, werknemers en alle andere betrokkenen en/of professionals die bij langdurige arbeidsongeschiktheid een rol spelen.

Auteur: Rob Joosten

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.