Wandelgids Cityhoppen in Nederland

18 leuke stadswandelingen (van circa 6 kilometer) met een hoog winkel- en horecagehalte, parken, musea, historische stadsdelen en bezienswaardigheden

Bart van der Schagt

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Wandelgids Cityhoppen in Nederland

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789491899386, geïllustreerd, 108 blz., August 2020
Formaat: 21.6 (h) x 13.6 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 196 gram.

Uitgever: Anoda Publishing

serienaam/reeks: Provinciewandelgidsen

beschrijving

De wandelgids Cityhoppen in Nederland bevat achttien leuke stadswandelingen van circa zes kilometer met een hoog winkel- en horecagehalte, parken, musea, historische stadsdelen en enkele bezienswaardigheden. Deze stadswandelingen zijn beslist geen toeristische sightseeings. Daar waar mogelijk krijg je wel karakteristieke plekken en plekjes te zien.

De nadruk van de routes ligt meer op de ‘gezelligheid’ van een stad en zijn daarom bij uitstek geschikt om eens rond te banjeren en eventueel te winkelen in een andere stad dan je ‘eigen’ stad. De routes zijn altijd een leuke, eventueel eerste, kennismaking met een stad.

Alle routes hebben als vertrek- en eindpunt een NS-treinstation.

(Wandel)Bart van der Schagt is de geestelijk vader van de zeer populaire wandelrouteserie ‘Groene Wissels’. Daarnaast is hij de bouwer van de internationale NS-wandelingen, producent van de NS-themawandelroutes en NS-wandelboekjes, wandeladviseur bij NS-Supporter van Bewegen en NS-wandelambassadeur.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.