Verneukt

Stiny HUIZING

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Verneukt

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789491897924, 180 blz., August 2018
Formaat: 21.0 (h) x 13.4 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 244 gram.

Uitgever: aquaZZ

beschrijving

Na twee jaar heeft Stiny Huizing weer een boek uitgegeven. De titel VERNEUKT is nogal heftig, toch is deze zowel letterlijk als figuurlijk van toepassing.

Marja en Kars zijn vier jaar getrouwd maar hun huwelijk gaat niet van een leien dakje. Kars ergert zich niet alleen aan zijn vrouw maar ook aan zijn baan als leraar Nederlands. Daarentegen vindt Marja haar werk in de bibliotheek juist heerlijk. Door het contact met haar collega Trea en haar nieuwe vrienden Ilse en Victor krijgt ze een andere kijk op het leven, waardoor haar gedrag verandert. 

"De schrijfstijl van VERNEUKT is vlot en soepel en er zit veel humor in het boek. De personages zijn goed uitgewerkt. Het verhaal is verrassend, onvoorspelbaar en vermakelijk. Op seksueel gebied neemt de auteur geen blad voor de mond. Voor deze roman is dit zeker onontbeerlijk."
Ans Stier, recensent


"Een man beraamt een moord op zijn vrouw en dan denk je al snel aan een doorsnee thriller. Maar VERNEUKT is alles behalve dat. Een novelle met galgenhumor en bizarre gebeurtenissen."
Angélique Kersten, auteur/uitgever

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.