Spiritueel bestaan

een inleiding tot de Esoterie

Joop Roelofs

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Spiritueel bestaan

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491897160, geïllustreerd, 230 blz., July 2014
Formaat: 24.2 (h) x 17.7 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 482 gram.

Uitgever: aquaZZ

beschrijving

Joop Roelofs heeft met zijn opgedane ervaring in bedrijfsleven; scholing en management de 'Oude Waarheid' op een begrijpelijke- en overzichtelijke wijze duidelijk gemaakt. Hij beleeft het als de 'Heilige Techniek' van ons bestaan, wat belangrijk bijdraagt aan de vorming van een 'Nieuw Bewustzijn'.
Omdat Esoterie de werkelijkheid beschrijft, ziet Roelofs voor de toekomst mogelijkheden voor een algemene Wereldreligie.

Op een heldere en overzichtelijke wijze wordt de Esoterie in dit boek toegankelijk gemaakt. Een oude wijsheid wordt op de voet gevolgd en begrijpelijk toegelicht. Zowel de esoterische kennis, die begin twintigste eeuw werd vrijgegeven, als de moderne benadering van Henry Laurency, vormen de verrassende inhoud. Waar gewenst, wordt verwante kennis vermeld als bijdrage aan de integrerende tekst.

Wie nooit een kerk bezoekt en ook zij die zich thuis voelen bij een religie, vinden in dit vrijmoedige boek wat bij ingewijden al ver voor onze jaartelling bekend was. Zij die verwachten dat er meer moet zijn dan algemeen aanvaard wordt, zullen ervaren dat er naast een 'manier' van leven, ook een 'waarom' bestaat. Het zal duidelijk zijn, dat er voor de wereld een hoopvolle toekomst is weggelegd.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.