Meneer Humble

Saskia Aïcha Angenent

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Meneer Humble

gebonden: € 14.95

ISBN: 9789491886812, geïllustreerd, 72 blz., May 2017
Formaat: 21.8 (h) x 15.7 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 271 gram.

Uitgever: De Droomvallei

beschrijving

Meneer Humble: een kennismaking.
 
Midden in het land ligt een rustig dorp met veel bomen en parkjes. Aan de rand van het dorp staan kleine oude huizen en in één van die huizen woont meneer Humble.
Voordat hij in het dorp kwam wonen heeft hij veel gereisd, vooral naar Afrika. Meneer Humble is een wereldburger die niet van grenzen houdt en zich overal thuis voelt.
Het is een eenvoudige en vriendelijke man die niet veel nodig heeft Hij houdt ervan om mensen te helpen, als ze het goedvinden natuurlijk. Niet iedereen vindt het fijn om te worden geholpen.
 
Meneer Humble vindt dat LIEFDE, de onvoorwaardelijke liefde, het allerbelangrijkste is in het leven. Hij is gevoelig en wordt verdrietig wanneer mensen ruzie hebben, of ziek zijn.
Hij is een lieve man. Alhoewel, is het wel een man? Of is het een poppetje, met een vrolijke lach en grappige rode wangen? In ieder geval: hij wil graag de wereld een klein beetje mooier maken. Iedereen die hem kent gaat vanzelf van hem houden, en andersom. Waarom ook niet, als je het goed bekijkt zijn we allemaal familie van elkaar.
 
Soms voelt meneer Humble zich alleen en dan denkt hij dat niemand hem begrijpt, hij moet ook wel eens huilen, maar dat duurt nooit heel lang en daarna is hij weer blij omdat hij aan leuke of mooie dingen kan denken.
A5, volledig in kleur, hardcover, 50 pagina's.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.