De Lissabon Brieven

Gaby Rasters

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 18.50

ISBN: 9789491880155, 268 blz., November 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Bagage

beschrijving

Merijn reist zijn vriendin Chantal achterna, die voor een paar dagen in Lissabon is. Zijn bezoek verloopt echter anders dan hij vooraf heeft bedacht. Hij blijft vertwijfeld achter in Lissabon. Op het dakterras van zijn hotel ziet hij aan de overkant van de weg een jonge vrouw op een balkon zitten. Hun ogen ontmoeten elkaar en dit is de start van verrassende maar soms ook dramatische ontwikkelingen in de levens van Merijn, Chantal en de Portugese Carolina.

Verwachtingen en dromen in weerwil van de realiteit. Gaby Rasters weet als geen ander te karakteriseren en te ontroeren.

Gaby Rasters is een veelzijdig auteur die bijna alle genres aankan. Ze is op haar best wanneer ze diep onder de huid van de personages kan kruipen. De tweede plaats bij de Hebban Feelgood awards 2018 laten zien dat haar boek ‘Nooit meer bang’ een groot publiek heeft weten te bereiken. In De Lissabon Brieven word je als lezer opnieuw verrast door de levensverhalen waarin Gaby je meeneemt.

Irene Moors: ‘Een inspirerend verhaal over hoop, vrees en onvoorwaardelijke liefde. Het sleept je mee van begin tot eind. Prachtig hoe orgaandonatie een belangrijke rol speelt in dit boek.

Over haar roman ‘Nooit meer bang’:
Chicklit: ‘Door de luchtige schrijfstijl met de nodige humor slaagt Rasters er ondanks de zware onderwerpen in om het verhaal niet al te zwaar te maken.’

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingVerwachtingen en dromen in weerwil van de realiteit. Gaby Rasters weet als geen ander te karakteriseren en te ontroeren.

Gaby Rasters is een veelzijdig auteur die bijna alle genres aankan. Ze is op haar best wanneer ze diep onder de huid van de personages kan kruipen. De tweede plaats bij de Hebban Feelgood awards 2018 laat zien dat haar boek ‘Nooit meer bang’ een groot publiek heeft weten te bereiken. In De Lissabon Brieven word je als lezer opnieuw verrast door de levensverhalen waarin Gaby je meeneemt.

Irene Moors: ‘Een inspirerend verhaal over hoop, vrees en onvoorwaardelijke liefde. Het sleept je mee van begin tot eind. Prachtig hoe orgaandonatie een belangrijke rol speelt in dit boek.

'Een verhaal dat je nog lang bijblijft en een plot dat emotioneel maar ook prachtig is. Verpletterend. Rasters doet het weer: ze raakt je in je hart.' Caroline Kuiper, Must Read or Not
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.