Let's go healthy

Een journal gebaseerd op orthomoleculaire voeding

Roxanne van Olst

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Let's go healthy

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491863554, geïllustreerd, 160 blz., November 2020
Formaat: 25.0 (h) x 17.5 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 597 gram.

Uitgever: Leessst

illustrator: Robin Florie

beschrijving

Leid jij een druk bestaan en heb je weinig energie? Willen de overtollige kilo’s maar niet verdwijnen? Ervaar je lichamelijke klachten? Roxanne van Olst, orthomoleculair voedingsdeskundige, leert jou in twaalf weken door middel van zelfreflectie, informatie, lekkere recepten en weekschema’s een gezonde levensstijl vast te houden op een plezierige manier.

Een unieke journal voor iedereen die een gezond, energiek en zoveel mogelijk klachtenvrij leven wil leiden. Je brengt je huidige levensstijl in beeld en gaat aan de hand daarvan op een praktische en vooral leuke manier aan de slag met de recepten, tips en het weekmenu.

Na haar studie orthomoleculaire voeding aan de Civas begon Roxanne haar bedrijf Gezond met Rox. Ze is jong, ondernemend en heeft een grote passie voor wat gezonde voeding voor een mens kan doen. Vanuit eigen ervaring en door de vele mensen die ze hielp in haar eigen praktijk, is deze journal tot stand gekomen.

Ook voor vegan, vegetarische, glutenvrije en lactosevrije recepten.

Gebaseerd op orthomoleculaire voeding.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Na haar studie orthomoleculaire voeding aan de Civas begon Roxanne haar bedrijf Gezond met Rox. Ze is jong, ondernemend en heeft een grote passie voor wat gezonde voeding voor een mens kan doen. Vanuit eigen ervaring en door de vele mensen die ze hielp in haar eigen praktijk, is deze journal tot stand gekomen.toelichtingLeid jij een druk bestaan en heb je weinig energie? Willen de overtollige kilo’s maar niet verdwijnen? Ervaar je lichamelijke klachten? Roxanne van Olst, orthomoleculair voedingsdeskundige, leert jou in twaalf weken door middel van zelfreflectie, informatie, lekkere recepten en weekschema’s een gezonde levensstijl vast te houden op een plezierige manier.

Een unieke journal voor iedereen die een gezond, energiek en zoveel mogelijk klachtenvrij leven wil leiden. Je brengt je huidige levensstijl in beeld en gaat aan de hand daarvan op een praktische en vooral leuke manier aan de slag met de recepten, tips en het weekmenu.

“Op een gezonde manier afvallen? Rox heeft me geholpen mijn zwangerschapskilo’s kwijt te raken zonder het gevoel te hebben een dieet te hebben gevolgd. Ik heb zoveel inzichten en heerlijke recepten gekregen waar ik de rest van mijn leven profijt van heb!”

“Door Rox heb ik ontdekt dat ik, door afwisselend en gevarieerd te eten, meer energie en balans in mijn lichaam heb gekregen. Daarnaast is er voor mij een nieuwe wereld geopend wat betreft voeding.”

“Ik heb al heel wat diëten gevolgd, allemaal tijdelijke successen. Maar de combinatie van eiwitten en koolhydraten vermijden, daar had ik nog nooit van gehoord. Terwijl het juist een simpel en heel makkelijk advies. Mijn huid, ik heb psoriasis, gaat echt de goede kant op!”
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.