Overname, hoe dan?

wat moet je doen als je een bedrijf over wilt nemen?

Gerda Nobel

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789491863219, geïllustreerd, 48 blz., March 2019
Formaat: 21.1 (h) x 15.0 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 87 gram.

Uitgever: Leessst

bewerkt door: Robin Florie

beschrijving

Rogier, Maaike en Sharon staan voor een grote uitdaging: Nemen ze de stap en gaan ze een bedrijf overnemen of worden ze aandeelhouder bij het bedrijf?
De werkgever van Rogier wil dat hij het bedrijf samen met de zoon van de eigenaar, Dennis, overneemt. Maaike gaat een winkel overnemen, maar financieel zijn er nog wat haken en ogen en ICT-consultant Sharon gaat als aandeelhouder toetreden. Ze merken dat de stap die ze willen nemen niet alleen gaat over waarde, maar ook over de doelen van henzelf.
Als je de koop van een bedrijf overweegt, zul je veel in de verhalen herkennen. De praktische opdrachten in het boek en het stappenplan helpen je op weg in het overnameproces. Zo bereid jij je goed voor op de overname van jouw leven

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Gerda Nobel RV begeleidt al meer dan 25 jaar mensen naar een succesvolle overname van een bedrijf. Ze heeft jarenlang als fusie- en overnameadviseur voor het MKB bij een van de grote advieskantoren gewerkt. Ze besloot om deze activiteiten als ondernemer voort te zetten. Ze studeerde in 1999 af als Register Valuator (waardeerder) op het onderzoek naar de meerwaarde van fusie van twee metaalbedrijven. Ze is eigenaar van Overname & Opvolging Regisseur en haar drive is: meer succesvolle overnames realiseren.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.