Daisy

Zolang er leven is, is er hoop

Susanna Florie

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Daisy

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491863189, 244 blz., January 2019
Formaat: 21.5 (h) x 13.0 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 333 gram.

Uitgever: Leessst

illustrator: Robin Florie

beschrijving

'Hij moet dood.'

Haar echtgenoot.
Zijn opdracht.
Een held?

Als een sneeuwbal rolt het verhaal de ijskoude wereld in van haat, wraak, drugs, vergetelheid en gekte, want iedereen verwerkt verlies op zijn eigen manier.
Een thriller in en rond Schagen en Alkmaar met familiebanden, een grand café en een heel klein lichtpuntje roze als de ultieme nalatenschap.

Zolang er leven is, is er hoop, blijven we op de been en zijn we sterk. Maar wat doe jij als je alles en iedereen die je lief hebt verliest? Is er dan nog hoop?

Daisy is een koopzieke, verwende, maar hardwerkende vrouw. Als zij binnen afzienbare tijd alles en iedereen om zich heen verliest kan zij zich maar met moeite staande houden in haar harde wereld waar leugens en angsten regeren. Niets is meer wat het lijkt en als ze dan onverhoopt zwanger blijkt van haar vermoorde echtgenoot is het enige wat ze wil ervan verlost zijn. 

En Einar, de jonge Noor die de verleiding van drugs niet kan weerstaan zal hij na de dood van zijn Eva het geluk nog vinden? Is de eenzame Nathalie degene die hem kan redden? Of speelt zij een heel ander spel?

Met zijn drieën vluchten ze naar het koude Noorwegen waar ze meegesleurd worden in een lawine bedrog en een stormachtig slot op een bevroren meer.


Recensies:

"Het verhaal is spannend en meeslepend tot aan het eind. Mede door de vele wendingen en gebeurtenissen blijft het verhaal boeiend." - The Book Girl

"Een boek met spanning en met veel psychologie erin verweven, Daisy is een boek wat van begin tot eind mijn aandacht heeft gehad." - Passie voor Boeken

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.