De race van mijn leven

La Dolce Vita - over genieten

Gerard Stiekema

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491863172, geïllustreerd, 160 blz., December 2018
Formaat: 21.0 (h) x 14.6 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 321 gram.

Uitgever: Leessst

bewerkt door: Susanna Florie; Robin Florie

beschrijving

Ziek zijn, mijn jeugd, mijn ervaringen in het leven en de mensen om mij heen hebben mij gemaakt tot wat ik nu ben: een levensgenieter pur sang! Ik leef vanuit mijn passies en wil genieten van de grote dingen in het leven, maar zeker ook van de kleine dingen. En het gevoel te leven is vooral belangrijk als je, zoals ik, ongeneeslijk ziek bent. Maar dit is geen boek over ziek zijn, geen gebruiksaanwijzing over hoe je het beste kunt leven en zeker geen belerend en zielig boek. Dit is een boek waar jij van geniet en misschien wat oppikt van de levenslust die door me heen stroomt. Dit is een boek over autoracen, Italië, lekker eten en drinken, maar vooral van La Dolce Vita.

Gerard Stiekema is ondernemer, autoraceliefhebber en levensgenieter in hart en nieren: hij wordt blij van een goede espresso, puur eten en goede Italiaanse wijn. Eén van zijn passies is Italiaanse olijfolie, waar hij erg veel vanaf weet. Daarnaast is Gerard een echt buitenmens: wandelen met de hond of een partijtje golf in de vrije natuur. Italië is uiteraard zijn favoriete vakantieland. Gerard heeft een tijd in dit land gewerkt en een deel van zijn familie woont in de streek Lazio. Gerard verstaat de kunst van het genieten, legt makkelijk contacten en weet snel verbindingen te leggen waarvan anderen profiteren. Gerard is een optimist pur sang! Ziek zijn laat hem zelfs nog meer van het leven genieten: La Dolce Vita.


‘Vrienden, lezers van dit boek, ik zag Gerard voor het eerst tijdens een meeting bij restaurant RAUW te Amersfoort. Voor zover ik Gerard ken, vind ik hem een bijzonder man. Een persoon ‘pur sang’ zonder toeters of bellen. Je denkt misschien als je Gerard ziet en als je op zijn uiterlijk afgaat, oh, weer zo’n yup die uitpakt met alles wat blinkt en snel is. Wel... lees zijn biografie en je zult snel op een totaal ander spoor zitten. Hij is een echte levensgenieter die geen kans laat schieten… en de rest mogen jullie ontdekken in zijn boek. Niet onbelangrijk: een deel van de opbrengst van zijn boek gaat naar Stichting Groot Hart!’


  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.