Letterdieren

Yvonne de Waal; Brigitte Laven

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Letterdieren

gebonden: € 24.94: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491863158, geïllustreerd, 64 blz., November 2018
Formaat: 30.7 (h) x 21.8 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 501 gram.

Uitgever: Leessst

redactie: Susanna Florie

illustrator: Robin Florie

beschrijving

In het Letterdierenrijk loopt Barry de Beagle elke dag als gids over de Ceintuurbaan. Hij bezoekt de letterdieren met wie hij een speciale band heeft en samen beleven ze grappige en spannende verhalen. Ze nemen jou graag mee in hun wereld van A tot Z. Lees je mee?
Dit boek is voor iedereen die wil genieten van leuke verhalen en prachtige illustraties, voor jonge of nieuwe Nederlanders die de letters van het alfabet op een speelse manier willen leren en voor iedereen voor wie lezen niet vanzelfsprekend is.


Yvonne en Brigitte zijn vriendinnen met ieder een bewogen achtergrond. Ze gaan creatief om met alles wat ze meemaken in hun leven en dit heeft zich vertaald in het schrijven van dit boek. Een hele uitdaging en een fantastisch avontuur.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Yvonne en Brigitte zijn vriendinnen met ieder een bewogen achtergrond. Ze gaan creatief om met alles wat ze meemaken in hun leven en dit heeft zich vertaald in het schrijven van dit boek. Een hele uitdaging en een fantastisch avontuur.toelichtingDit boek is voor iedereen die wil genieten van leuke verhalen en prachtige illustraties, voor jonge of nieuwe Nederlanders die de letters van het alfabet op een speelse manier willen leren en voor iedereen voor wie lezen niet vanzelfsprekend is.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.