Banketbakkersproducten

samenstelling en bereidingswijzen

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 40.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491849220, geïllustreerd, 296 blz., August 2013
Formaat: 21.0 (h) x 20.9 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 777 gram.

Uitgever: Sidestone Press

beschrijving

Hoe maak ik zoute en/of kaaskoekjes? Hoe maak ik eenvoudige chocoladeproducten en/of hoe luxe bonbons? Dit boek geeft de samenstelling en bereidingswijzen van meer dan 300 banketproducten. U vindt in dit boek niet alleen recepten voor het maken van koekjes, appeltaarten en slagroomtaarten. Nee, ook recepten voor het maken van amandelkoek, bavaroisegebak, hartige, zoute en zoete korstproducten en een heel uitgebreid arsenaal aan recepturen voor het maken van bonbons. U heeft hiermee alle basisrecepten in handen en kunt met deze basis in combinatie met uw eigen vakkennis eindeloos variëren.

Door de uitgebreide beschrijving van de bereidingswijzen en de logische opbouw is dit boek ook geschikt voor de beginnende vakman.

De vele foto's van John Voermans (www.vvbfoto.nl) maken het prettig om dit boek te lezen en inspireren u om er direct mee aan de slag te gaan. Het receptenboek heeft de logische opbouw van productgroepen, die zijn onderverdeeld in subgroepen. De productgroepen zijn herkenbaar aan een eigen kleur op de paginarand. Om het zoeken te vergemakkelijken is er achter in het boek een index met alle producten opgenomen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.