Broodbakkersproducten

samenstelling en bereidingswijzen

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 40.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491849213, geïllustreerd, 340 blz., July 2013
Formaat: 21.1 (h) x 21.0 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 883 gram.

Uitgever: Sidestone Press

redactie: Nederlands Bakkerij Centrum

illustrator: John Voermans

beschrijving

Versgebakken broodjes verspreiden een heerlijke, onweerstaanbare geur, maar hoe begin je eraan? Wat zijn de basisregels om brood en andere gistdeegproducten te maken? Hoe kan ik zelf croissants, suikerbrood of brioches maken? Hoe bereid ik hartige en zoete gevulde broodjes zoals worstenbroodjes of quiches? Dit boek geeft de samenstelling en bereidingswijzen van meer dan 300 brood en gistdeegproducten. U heeft hiermee alle basisrecepten in handen en kunt met deze basis in combinatie met uw eigen vakkennis eindeloos variëren.

Door de uitgebreide beschrijving van de bereidingswijzen en de logische opbouw is dit boek ook geschikt voor de gevorderde thuisbakker en de beginnende vakman.

De vele foto's van John Voermans (www.VVBfoto.nl) maken het prettig om dit boek te lezen en inspireren u om er direct mee aan de slag te gaan. Het receptenboek heeft de logische opbouw van productgroepen, die zijn onderverdeeld in subgroepen. De productgroepen zijn herkenbaar aan een eigen kleur op de paginarand. Om het zoeken te vergemakkelijken is er achter in het boek een index met alle producten opgenomen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.