Opdrachtenboek assistent bakker

opdrachtenboek voor de opleiding assistent bakker

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Opdrachtenboek assistent bakker

paperback/ gebrocheerd: € 28.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491849046, geïllustreerd, 100 blz., August 2013
Formaat: 29.0 (h) x 20.3 (b) x 0.6 (d) cm. Gewicht: 326 gram.

Uitgever: Sidestone Press

beschrijving

Dit opdrachtenboek is speciaal ontwikkeld voor de opleiding 'Assistent bakker'. Naast dit opdrachtenboek heb je ook het periodeboek 'Bakkerij De Toekomst' nodig voor je opleiding en een licentie voor FlexBase. Het opdrachtenboek vormt samen met het 'Periodeboek' en FlexBase één geheel en hebben als doel jou te helpen bij je opleiding.

Dit boek bevat theorie- en praktijkopdrachten voor de opleiding Assistent bakker. De opdrachten zijn zo samengesteld dat alle voor de opleiding van belang zijnde Kennis, Vaardigheid en Houdingsaspecten aan de orde komen.
Naast dit opdrachtenboek zul je ook gebruik moeten maken van FlexBase en het periodeboek 'Bakkerij de toekomst'. FlexBase is het digitale deel van de FlexBase-methode. In FlexBase kun je alle benodigde theorie, recepturen en andere aanwijzingen vinden voor het uitvoeren van zowel de theorie- als praktijkopdrachten.
In het periodeboek wordt aandacht besteed aan algemene en productgroepoverstijgende onderwerpen zoals, hygiëne, veiligheid, beroepshouding, enzovoort.
De serie boeken voor de opleiding Assistent bakker bestaat uit de volgende titels:

1. Opdrachtenboek Assistent bakker

2. Periodeboek 'Bakkerij De Toekomst'

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.