Brood en banketbakkerij Van Mehl

van grondstof tot kwaliteitsproduct

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 23.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491849022, geïllustreerd, 60 blz., August 2013
Formaat: 29.0 (h) x 20.3 (b) x 0.4 (d) cm. Gewicht: 167 gram.

Uitgever: Sidestone Press

beschrijving

Periodeboek 'Brood- en Banketbakkerij Van Mehl' is het 5de boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen met de verschillende opdrachtenboeken en FlexBase één geheel en heeft als doel jou te helpen bij je opleiding.

Dit periodeboek heeft als thema "van grondstof tot kwaliteitsproduct". Daarnaast heeft het als doel een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van je beroepshouding. Naarmate je opleiding vordert zal de lesstof moeilijker en complexer worden.

In elk afzonderlijk periodeboek worden meerdere onderwerpen aan de hand van opdrachten centraal gesteld. Het betreft onderwerpen die als een rode draad door de opleiding en de dagelijkse beroepsuitoefening lopen. In dit periodeboek staan de onderwerpen: kwaliteit, kwaliteit van het productieproces, opzetten van een kwaliteitssysteem, marketing, procestechnologie, appatratuur & technieken, ATEX en logistiek & planning centraal.

In de opdrachtenboeken wordt aandacht besteed aan de vaktheorie en aan de hand van praktijkopdrachten het inoefenen van de benodigde vakvaardigheden voor het uitoefenen van het beroep.

De serie periodeboeken bestaat uit de volgende titels:
1. Backerij de Soete Suickerbol
2. Backerij de Gouden Kraekeling
3. Bakkerij de Oase
4. Bakkerij & tearoom de Korenschoof
5. Brood- en banketbakkerij Van Mehl
6. Brood- en banketbakkerij La Tournesol

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.