Moody bitches

de leukste manier om succesvol te zijn

Julie Holland

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Moody bitches

paperback/ gebrocheerd: € 21.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491845505, 368 blz., May 2015
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 468 gram.

Uitgever: Maven Publishing

vertaald door: Henry Corver; Jan Willem Reitsma; Frits van der Waa

beschrijving

De moderne vrouw is van alle markten thuis: ze is succesvol, heeft humor, is leidinggevend, verzorgt, verleidt, en heeft stijl. Maar ook slaapt ze te weinig, heeft te veel stress en te weinig seks.

Vrouwen hebben geleerd hun buien te onderdrukken: emoties zijn verdacht en stemmingswisselingen slecht voor je carrière. Wat we echter lijken te vergeten is dat we onszelf hierdoor tekort doen: gevoelens en buien zijn onderdeel van wie we zijn en dat is geen zwakte, maar juist een kracht.

Julie Holland combineert praktische inzichten met wetenschappelijke kennis en laat zien hoe je, door jezelf en je lichaam beter te begrijpen, op de leukste manier gelukkig en succesvol kan worden.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Julie Holland is psychiater en expert op het gebied van psychische aandoeningen als gevolg van drugsgebruik. Ze werkte jarenlang op de psychiatrische spoedeisende hulp in New York, waarover ze het succesvolle boek Weekends at Bellevue schreef. Eerder schreef ze The Complete Guide: A Comprehensive Look at the risks and Benefits of MDMA en The Pot Book: A Complete Guide to Cannabis. Holland geeft over de hele wereld lezingen en treedt regelmatig als expert op bij Time, The Wall Street Journal, FOX, NBC en CNN.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.