Scrum

tweemaal zoveel doen in de helft van de tijd

Jeff Sutherland

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Scrum

paperback/ gebrocheerd: € 22.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491845376, December 2014
Formaat: 21.0 (h) x 14.6 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 374 gram.

Uitgever: Maven Publishing

vertaald door: Wim Scherpenisse

beschrijving

De revolutionaire manier om sneller, beter en flexibeler te werken

Scrum is een revolutionair nieuwe manier van werken die op stormachtige wijze de wereld verovert. Managementgoeroe Jeff Sutherland ontwikkelde de Scrum-methode toen hij zag dat onze steeds snellere en complexere maatschappij vroeg om een nieuwe manier van werken. De resultaten zijn fenomenaal: Scrum is inmiddels omarmd door bedrijven zoals Apple, Google, Facebook, Marktplaats, ING, Accenture en talloze internetstart-ups.

Aan de hand van vele meeslepende anekdotes over zijn ervaringen als gevechtspiloot en ondernemer, legt Sutherland uit hoe deze baanbrekende methode werkt. Scrum gaat uit van kleine teams die in korte 'sprints' werken en zich steeds kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Dit zorgt voor een betere perceptie van tijd en vermindert onze behoefte aan controle, waardoor de productiviteit van teams omhoogschiet. Of je nu een raket bouwt, lesgeeft of een bruiloft organiseert: met Scrum breng je elk denkbaar project tot een goed eind.

Jeff Sutherland is de grondlegger van Scrum en medeauteur van het Agile Manifesto. Hij is opgeleid tot gevechtspiloot en ging meer dan honderd keer op missie naar Noord-Vietnam. Na zijn tijd bij het leger werkte hij als onder zoeker aan de University of Colorado School of Medicine, waarna hij betrokken raakte bij databeheer en IT-ontwikkelsystemen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Jeff Sutherland is de bedenker van Scrum en mede-auteur van het Agile Manifesto. Sutherland is opgeleid gevechtspiloot: hij ging meer dan honderd keer op missie naar Noord-Vietnam. Na elf jaar in het leger deed hij onderzoek naar kankercellen aan de University of Colorado School of Medicine, waarna hij betrokken raakte bij databeheer en IT-ontwikkelsystemen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.