The Autumn Collection

Wendy's Home Collection

Wendy van Delden

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
The Autumn Collection

paperback/ gebrocheerd: € 15.95

ISBN: 9789491840548, October 2020
Formaat: 26.2 (h) x 20.4 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 475 gram.

Uitgever: Scheepjes

beschrijving

Het derde boek uit de serie 'The Four Seasons'
Met haar label 'Wendy's Home Collection' inspireert Wendy op het internet al duizenden haaksters. Dat haar 'Keep it Simple'-haakmethode aanslaat, blijkt wel uit het feit dat de eerdere boeken 'The Spring Collection' en 'The Summer Collection' inmiddels ook in het Duits vertaald zijn.

Wendy is op het internet actief met haar Online Haakacademy, een grote Facebook community, webshop en haar Youtube kanaal. Het is haar missie om te laten zien dan haken allang niet meer 'tuttig' is, maar hip en vooral rustgevend.

Met haar 'Keep it Simple'-haakmethode onderscheidt Wendy zich duidelijk: heldere basispatronen, alle steken in naam helemaal uitgeschreven, waarin je haakpatroon niet in een puzzel verandert, die je eerst moet gaan oplossen. Van ieder patroon is een diagram, zodat het ook voor de visueel ingestelde haakster fijn werken is. De patronen in dit boek zijn zowel voor beginners als gevorderde haaksters geschikt.

Voor de herfst, 20 haakpatronen van onder andere: trui, vest, dekens, kussens, sjaals, omslagdoeken, poncho en natuurlijk weer een mand, waarmee jij zelf je eigen herfstcollectie kunt maken. Naast een boek vol patronen ook deze keer weer echt een lifestyleboek om heerlijk mee op de bank te kruipen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.