Woolytoons knuffeldekens

Tessa van Riet-Ernst

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Woolytoons knuffeldekens

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789491840227, December 2017
Formaat: 26.3 (h) x 19.3 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 388 gram.

Uitgever: Scheepjes

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Woolytoons Knuffeldekens
Een deken en een knuffel in één en dan nog superzacht ook! De gezellige knuffeldekens van Woolytoons zijn natuurlijk erg leuk voor kinderen, maar denk ook eens aan dementerende ouderen of een andere doelgroep die je heel blij zou kunnen maken met zo'n zoete knuffeldeken. Je kunt de dekens omarmen, slepen, knuffelen, kroelen en er heerlijk mee op de bank zitten.

In Woolytoon Knuffeldekens combineert Tessa van Riet-Ernst, inmiddels bekend van haar duidelijk geschreven haakpatronen en boeken, het comfortabele van een dekentje met het vertrouwde van een knuffel. De dekens zijn gehaakt met verschillende structuren en garens, wat een geweldig leuk effect geeft. De knuffels hebben een vriendelijke uitstraling en spreken tot de verbeelding.

Alle ontwerpen worden stap voor stap beschreven en ondersteund door foto's en haakschema's. De basissteken worden volledig beschreven met bijbehorende handfoto's. Tessa geeft daarnaast ook nog tips voor het haken met pluizig garen.
Op deze manier kan iedereen zo'n heerlijk zachte knuffeldeken haken!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Woolytoons Kuscheldecken

paperback/ gebrocheerd: € 14.95
Woolytoons Kuscheldecken Eine Decke und ein Kuscheltier in Einum und dazu auch nog superflauschig! Die niedlichen Kuscheldecken von Woolytoons ...

Meer boekennieuws op Facebook.