eMarketing To Go!

online marketing in commerciële bedrijfsvoering

Corné Dijkmans; Jeroen Vinkesteijn

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
eMarketing To Go!

paperback/ gebrocheerd: € 34.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491838422, geïllustreerd, 262 blz., September 2016
Formaat: 24.1 (h) x 17.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 641 gram.

Uitgever: EduPlaza

beschrijving

Een boek over eMarketing, is dat nog wel nodig in dit online tijdperk? Via Google is toch alles met een simpele zoekopdracht terug te vinden; wat kan een boek daar nog aan toevoegen?
Het meeste van wat in dit boek staat is inderdaad ook wel ergens online beschikbaar, maar juist in deze tijd van snelle digitale ontwikkelingen geeft een boek zoals dit structuur en overzicht. Het onderscheidt de hoofd- van de bijzaken in één overzichtelijk geheel, zonder door te veel bijzaken te worden afgeleid. Dit boek biedt daarmee alle praktische en direct toepasbare kennis die nodig is om de inzet van online marketing in een commerciële context te
kunnen beoordelen. Het geeft een introductie in de belangrijkste aspecten van dit zich snel ontwikkelende vakgebied, zoals search engine marketing, website planning, metrics en monitoring, online promotie, prijsstelling en e-marketing planning. De lezer wordt hiermee grondig ingeleid in online marketing en kan na bestudering van dit boek de belangrijkste concepten en onderwerpen van dit vakgebied benoemen en op waarde schatten. Door middel van vele recente voorbeelden wordt het besprokene direct aan de hand van praktijksituaties duidelijk gemaakt.

Auteurs: Corné Dijkmans en Jeroen Vinkesteijn

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.