Eerste Hulp verlenen

alle kennis en vaardigheden

Pim de Ruijter; Marion van den Hurk-Dittmar

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 22.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491838408, geïllustreerd, September 2016
Formaat: 24.0 (h) x 17.1 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 467 gram.

Uitgever: EduPlaza

beschrijving

Auteurs: Marion van den Hurk-Dittmar Pim de Ruijter.

Eerste Hulp Verlenen, een geheel nieuw boek, volgens de laatste richtlijnen en eindtermen van Het Oranje Kruis. Het volgen van een EHBO-opleiding aan de hand van Eerste Hulp Verlenen verzekert de cursist ervan dat hij gebruik maakt van de gebundelde kennis en ervaring van door de wol geverfde artsen, instructeurs en andere deskundigen. Dit alles gebaseerd op wetenschappelijke grondslag.
Bij Eerste Hulp Verlenen wordt de logica van de te volgen stappen uitgelegd. Immers, iets wat logisch is wordt door een cursist beter opgenomen en onthouden. Alle aspecten van eerstehulpverlening bij ongevallen komen op deze manier aan bod, van problemen in de ademweg en de ademhaling, circulatieproblemen, bewustzijnsstoornissen, reanimatie en AED-inzet tot en met de kleine letsels waarvoor vaak een pleister al genoeg kan zijn. Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan het verschil in hulpverlening aan kinderen en volwassenen.
Een sectie met extra onderwerpen, zoals eerste hulp bij een terroristische aanslag maakt het boek zeer compleet!
De tekst van Eerste Hulp Verlenen wordt verduidelijkt met foto's, schema's en tekeningen. Dit boek is de beste keuze voor de opleiding voor het EHBO-diploma van Het Oranje Kruis. Tevens is het boek uitstekend te gebruiken als naslagwerk en sluit het goed aan bij Gevorderde Eerste Hulp, het boek voor evenementenhulpverlening dat in 2013 is verschenen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.