My Essential Notes

Persoonlijk notitieboek

Essencio

 
 

gebonden: € 21.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491808678, December 2019, Engels
Formaat: 21.6 (h) x 16.6 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 381 gram.

Uitgever: Essencio

beschrijving

'My Essential Notes' is een stijlvol notitieboek om je gedachten in te ordenen. Dit luxe notebook helpt je om alles wat je onthouden wilt te ordenen. Laat hierin je nieuwe ideeën groeien, leg herinneringen vast of schrijf je emoties van je af.

We wensen je dat jouw woorden je – nu, of later – rust, inzicht, vertrouwen of troost bieden. Zodat dit boek een plek wordt waar woorden voor verbinding zorgen, met jezelf en met anderen. Laat het een plek zijn om de essentie vast te leggen, van alles wat je onthouden wilt.

'My Essential Notes' heeft een luxe, lichtgrijze linnen omslag (hardcover) met zilveren foliedruk. Het notebook heeft een bijzondere indeling met dots en lijnen. Naast schrijven kun je er ook in tekenen, kalligraferen of handletteren. Of plak er een kaart, foto in zodat het jouw persoonlijke boek wordt.

Over de collectie 'Notes to live by':
'Notes to live by' nodigt je uit om je gedachten te voeden met positieve quotes en beelden, zodat je groeit in persoonlijke ontwikkeling, en daardoor ook meer van betekenis kunt zijn voor anderen. Deze collectie bevat naast 'My Essential Notes' ook het 'My Gratitude Journal' en een 'Qoute To Note Book'. Tevens is er in deze collectie een kaartenserie verschenen die je als affirmatie kunt gebruiken.

Specificaties
• Formaat A5, 210 x 160 mm
• Linnen hardcover met zilver foliedruk
• Leeslint
• 144 pagina’s
• Paginacijfers
• Full color schutbladen
• ISBN 978-94-91808-67-8

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.