De zelfverzekerde leraar

ontwikkel de juiste gewoonten voor een succesvolle les

Alex Quigley

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491806872, January 2017
Formaat: 21.0 (h) x 15.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 501 gram.

Uitgever: Uitgeverij Pica

vertaald door: Punt

beschrijving

'De zelfverzekerde leraar' is een praktische, stapsgewijze handleiding om als leraar met vertrouwen voor de klas te staan en optimaal te leren presteren. Het boek laat zien wat excellente leraren precies goed doen, en hoe ook jij gewoonten kunt ontwikkelen waardoor jouw lessen succesvol(ler) worden.
Volgens Alex Quigley is het van belang om je te focussen op drie gebieden: denken, lichaam en pedagogische vaardigheden. Quigley doet dit aan de hand van effectieve onderzoeken en psychologische inzichten, en gebruikt daarbij aansprekende voorbeelden en de nodige dosis humor.

Lichaamstaal, omgaan met stress, leerlinggedrag, vragen stellen en feedback, en het ontwikkelen van een positief zelfbeeld bij leerlingen zijn onderwerpen die aan bod komen.

Met dit inspirerende boek ontwikkel je de vaardigheden en het zelfvertrouwen om vol overtuiging voor de klas te staan. De zelfverzekerde leraar is een essentiële bron voor alle (aankomende) leraren die hun volle potentieel willen benutten in dit uitdagende vak.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.