Ontsnapt aan de dood

Engelina Fenn

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ontsnapt aan de dood

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491773990, November 2018
Formaat: 21.5 (h) x 14.1 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 473 gram.

Uitgever: Palmslag

beschrijving

Hoe ontsnap je uit het criminele circuit en aan een donkere toekomst? Engelina Fenn wist haar verleden achter zicht te laten en verwerkte haar ervaringen in de thriller Ontsnapt aan de dood.

Hoofdpersoon Monica raakt onverwachts verzeild in het criminele circuit en komt in aanraking met drugs. Monica is haar leven niet zeker en wordt beheerst door angst. Ook in de liefde wordt haar vertrouwen telkens op de proef gesteld. Weet ze zich hieruit los te maken en te overleven?

Ontsnapt aan de dood is een aangrijpend debuut waarin het maken van de juiste keuze een belangrijke rol speelt. Drugshandel, afpersing en afrekeningen in het criminele circuit zijn bijna wekelijks in het nieuws, en dit boek laat die rauwe kant van onze samenleving zien.

Engelina Fenn (1973) is een in Drenthe geboren Groninger, waar ze nu al jaren woont. Dat ze opgroeide in Friesland maakt haar een echte Noorderling. Ze is een sprankelende persoonlijkheid die beide kanten van het leven heeft meegemaakt. Eerder publiceerde ze korte verhalen, waarvan een aantal is gepubliceerd in twee bundels. Wekelijks schrijft ze een column in de digitale wijkkrant, altijd weer met een belangrijk moraal erin verweven.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.