De nacht van de blauwe eekhoorns

Leo A.A. de Jong

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491773907, September 2018
Formaat: 21.7 (h) x 14.5 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 294 gram.

Uitgever: Palmslag

beschrijving

De 38-jarige John heeft een saaie kantoorbaan bij een groot, bureaucratisch bedrijf. Die baan houdt hij alleen maar vol omdat het goed verdient. Compensatie zoekt hij in stedentrips en dure escortgirls. Hij leert in de loop der tijd een aantal bijzondere dames kennen. Zij kunnen zijn heimelijke verlangen naar een vaste relatie echter niet vervullen.

Dan ontmoet hij de twee KLM-stewardessen Saskia en Sabine. Met name met de 27-jarige Saskia klikt het erg goed. Ze delen een passie voor reizen en hebben ook op andere gebieden dingen gemeenschappelijk. Hij lijkt in haar eindelijk de vrouw voor het leven te hebben gevonden. Maar dan slaat het noodlot van alle kanten toe.

Auteur Leo Albert Arthur de Jong (Haarlem, 1971) is afgestudeerd bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na twee decennia in loondienst bij diverse werkgevers in de financiële sector, heeft hij eind 2015 besloten om zich fulltime te richten op dat waar zijn hart ligt: het schrijven van boeken en korte verhalen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.