Doris Dorpsuil

vier verhalen over levensveranderende situaties

Bo Sijpkes

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Doris Dorpsuil

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491773884, geïllustreerd, November 2018
Formaat: 25.0 (h) x 22.8 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 476 gram.

Uitgever: Palmslag

illustrator: Ati van Twillert

beschrijving

In een grote boom, midden in het dorp woont Doris Dorpsuil. Doris ziet alles wat er in het dorpje gebeurt. Iedere dag komen er kinderen uit het dorp naar Doris om te vertellen wat ze meemaken. Met Doris is het fijn praten over de leuke en de minder leuke gebeurtenissen in het leven.

In dit eerste boek over Doris Dorpsuil leer je gemakkelijk samen met kinderen, aan de hand van vier simpele stappen, geboorte, dood, scheiding en een eerste schooldag bespreekbaar te maken. Bovenal is het gezellig en leerzaam om even weg te duiken in het dorpje van Doris.

Auteur Bo Sijpkes (1988) koos na het VWO voor een studie Psychologie, maar besloot uiteindelijk de Pedagogische Academie te voltooien. Door haar ervaringen in het regulier- en korte tijd in het speciaal onderwijs te combineren met haar studiekennis en haar ervaringen met levensveranderende situaties heeft ze de verhalen van Doris Dorpsuil geschreven. Verhalen waarin gevoelsverwerking bij jonge kinderen centraal staat met als leidraad compassie. Compassie voor het kind en voor jezelf als volwassene. Dit alles aan de hand van vier simpele stappen!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.