Vol van Maan

Sandra Bernart

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Vol van Maan

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491773822, June 2018
Formaat: 21.8 (h) x 14.4 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 349 gram.

Uitgever: Palmslag

beschrijving

Laurens doet mee aan een liftwedstrijd naar Lissabon samen met medestudente Maan. Zij ziet de wedstrijd als een reis en laat zich gemakkelijk afleiden. Hij wil maar een ding: winnen. Tijdens hun trip langs ranzige parkeerplaatsen, de slippers van Chris Froome, broederlijke onmin, een devote Deen, Baskische passie en een handvol pelgrims krijgt Laurens een andere kijk op de relatie met zijn vader. Dit drijft hem tot een merkwaardige daad.

Wanneer ben je op reis en wanneer op de vlucht? En hoe ver ga jij om gezien te worden? Vol van Maan is een licht absurde en bevrijdende roadnovel over het voldoen aan andermans verwachtingen, met angst als katalysator en leugens als smeerolie. En een hond.

Sandra Bernart (1973) studeerde Economische Psychologie. Ze werd verkozen tot Eindhovens Schrijftalent 2017. Haar onvolprezen debuutroman 'Ik zag Menno' behaalde de finale van de Coffeecompany Book Award 2015 en de Hebban Debuutprijs 2016. Sandra heeft een zachte g, maar daar merk je niets van als ze schrijft.

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaat"Een taalkundig sterk debuut en een inspirerend verhaal om te gaan leven zoals je wilt in plaats van wat er van je verwacht wordt of wat je van jezelf verwacht. Leuk detail: zowel voor mannelijke als vrouwelijke lezers een aanrader." - Chicklit.nl over 'Ik zag Menno'
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.