Van Rode Plein naar Chinese Muur

Een reis met de Trans Mongolië Express

Lex Niekel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Van Rode Plein naar Chinese Muur

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789491773709, December 2017
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 262 gram.

Uitgever: Palmslag

beschrijving

In 'Van Rode Plein naar Chinese Muur' reis je met Lex Niekel van Moskou naar
Beijing over ongetwijfeld een van de mooiste, langste, afwisselendste en interessantste spoor banen ter wereld: de Trans-Mongolische spoorlijn. Met oog voor detail en een flinke dosis humor voert Lex je acht duizend kilometer mee. Hij maakt kennis met de enge inwoners van Moskou, de gastvrijheid en het optimisme van jonge Mongolen en de soms luidruchtige en opdringerige Chinezen.

'Van Rode Plein naar Chinese Muur' is meer dan een reisboek. Lex laat ook zien wat een reis met de Trans Mongolië Express met je als persoon doet. Een must have dus voor reislustigen bij wie deze reis op de bucketlist staat.

Lex Niekel (1957, Amsterdam) combineert schrijftalent met passie voor sport en reizen. Als sportfan interviewde hij oud-topsporters Jacco Eltingh, Dennis van der Geest, Wim Jonk, Kim Staelens, Robert Eenhoorn en Renske Endel. Als treinfanaat reisde hij in één dag langs alle provinciehoofdsteden, dwars door Scandinavië en met de Trans-Mongolië Express van Moskou naar Beijing. Over die laatste reis schreef hij zijn eerste boek.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.