Verraad

Sanne de Bock

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Verraad

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789491773594, March 2017
Formaat: 21.6 (h) x 14.1 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 406 gram.

Uitgever: Palmslag

serienaam/reeks: De strijd om Aera

beschrijving

Lang geleden was Aera één groot, welvarend koninkrijk. Gebeurtenissen die niemand zich tegenwoordig nog kan herinneren, leidden echter tot een radicale tweedeling waarbij het concurrerende Noorder en Zuider Koninkrijk werden geboren.

Wanneer een jonge vrouw zwaargewond ontwaakt in een ziekenhuis van het Noorder Koninkrijk en ontdekt dat ze geen flauw idee meer heeft wie ze is of wat er is gebeurd, is ze de wanhoop nabij. Vriend Trojan vertelt haar dat de autoriteiten haar op de hielen zitten, alleen heeft zij geen idee waarom. Langzaam ontwart ze een netwerk van leugens en intriges en neemt ze de zware taak op zich iets te doen aan het dictatorschap waaronder het land al jaren gebukt gaat. Wie is er te vertrouwen, wie heeft het bij het rechte eind en wie lukt het vast te houden aan zijn idealen, als alles en iedereen haar tegenwerkt?

Auteur Sanne de Bock (Utrecht, 1994) studeert geneeskunde in Nijmegen. Al van jongs af aan houdt zich ze zich bezig met het creëren van verhalen, boeken en liedjes, meestal zelf geïllustreerd. Zodra de studieboeken en de stethoscopen kunnen worden neergelegd, grijpt ze haar laptop om het scherm te vullen met haar vele personages en haar eigen werelden, waarin ze soms liever verblijft dan in de werkelijkheid. 'De Strijd om Aera - Verraad' is haar debuut.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.