Ik zag Menno

Sandra Bernart

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Ik zag Menno

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789491773372, 232 blz., October 2015
Formaat: 21.8 (h) x 14.2 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 342 gram.

Uitgever: Palmslag VOF

beschrijving

Vincent heeft berekend dat hij gelukkig zal worden met Kim. Wanneer hij bij het boeken van hun huwelijksreis zijn doodgewaande broer Menno herkent in de reisbrochure, offert hij zijn zorgvuldig opgebouwde zekerheden op met maar één doel: zijn broer vinden.

Hij begint zijn zoektocht in Spanje, maar zonder succes. Rosana, een straatartieste zonder hoofd, stimuleert hem zijn risicomijdende levenswijze los te laten, om de kans te vergroten zijn vrijgevochten broer tegen het lijf te lopen. Langzaamaan gaat hij het leven leiden dat Menno zou hebben geleid. Aanvankelijk om Menno te vinden, maar de onbevangen manier van leven bevalt hem verwarrend goed.

Ik zag Menno is een tragikomische roman over een zoektocht naar vrijheid en heelheid.

Sandra Bernart (1973, Hamont, België) studeerde Economische Psychologie aan de Universiteit van Tilburg. Ze publiceerde in verschillende verhalenbundels en op literaire websites en haar korte verhalen vielen regelmatig in de prijzen.
Ik zag Menno is haar debuutroman, waarmee ze in de finale van de Coffeecompany Book Award 2015 stond. Ze heeft een zachte G, maar daar merk je niets van als ze schrijft.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.