Gastvrij organiseren

over het creëren van echte betrokkenheid

Hetty ten Holt

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gastvrij organiseren

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491773297, geïllustreerd, 148 blz., January 2015
Formaat: 24.1 (h) x 17.1 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 302 gram.

Uitgever: Palmslag VOF

beschrijving

Wat maakt dat het ene project wel lukt en het andere niet? De mate waarin je erin slaagt anderen te betrekken bij het realiseren van je idee, is een belangrijke factor voor succes. Daarbij gaat het steeds minder om informeren en overtuigen, en steeds meer over het creëren van echte betrokkenheid. Maar hoe doe je dat? Door je idee gastvrij te organiseren! Als mensen zich welkom voelen bij jouw idee, voelen ze zich uitgenodigd om daaraan hun unieke bijdrage te leveren. Door je ideeën op een gastvrije manier te organiseren creëer je meer draagvlak bij je omgeving. En dat werkt niet alleen leuker, maar ook efficiënter!

In Gastvrij Organiseren lees je hoe je zelf gastvrouw (m/v) kunt worden van de ideeën en projecten die jij wilt realiseren. Dat kan van alles zijn: van een festival tot een verandertraject, van een verjaardagsfeest tot het opzetten van een samenwerkingsverband.

Hetty ten Holt (Groningen, 1977) is zelfstandig ondernemend gastvrouw en schrijver vanuit haar bedrijf HettyOntdekt (Den Haag). Daarvoor werkte ze bij de overheid en in het bedrijfsleven als communicatie- en organisatieadviseur. Daar raakte ze steeds meer doordrongen van het belang van betrokkenheid van de omgeving bij onder meer verandertrajecten. Door de jaren heen ontwikkelde ze haar eigen visie op gastvrijheid en hoe je dit kunt inzetten binnen organisaties.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.