Hemelse koffie

Margaret van Mierlo

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hemelse koffie

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789491773259, November 2014
Formaat: 21.6 (h) x 14.1 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 462 gram.

Uitgever: Palmslag VOF

beschrijving

Ciska beseft al op jonge leeftijd dat ze meer ziet en weet dan anderen. Langzaam heeft ze leren leven met toegefluisterde ingevingen uit een andere wereld.

Door haar werk als paragnoste komt Ciska in aanraking met de twee hartsvriendinnen Iris en Emma: vrouwen met tegengestelde karakters. Emma vindt veel houvast in de toekomstvoorspelling van Ciska, terwijl haar vriendin er juist sceptisch tegenover staat. Toch raakt Iris, die werkt als journaliste, geboeid door het paranormale en probeert ze inzicht te krijgen in de voorkennis die Ciska haar clienten meegeeft.

Iris begint aan een roman en laat ons meekijken naar haar moeizame schrijfproces. De vriendschap met Emma en Ciska komt onder druk te staan en op een cruciaal moment merkt Iris dat ze niet meer op haar omgeving kan rekenen. Moed en kracht ontbreken om het boek af te maken.

Het levensverhaal van Ciska loopt als een rode draad door Hemelse koffie heen en is op feiten gebaseerd.

Margaret van Mierlo (Weert, 1949) besefte al tijdens haar jeugd dat het geschreven woord haar naar andere werelden brengt en dat ze door te schrijven haar gedachten vast kan leggen. Na haar opleiding tot verpleegkundige werkte Margaret in huisartsenpraktijken. Haar belevenissen werden gepubliceerd in verschillende medische tijdschriften. Daarnaast schreef ze diverse medische studieboeken. Hemelse koffie is haar debuut. Het verscheen in 2006, maar is nu opnieuw uitgegeven bij Uitgeverij Palmslag.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.