Hysteria

thriller

Dinie Bell

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hysteria

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789491773181, 216 blz., June 2014
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 326 gram.

Uitgever: Palmslag VOF

beschrijving

In en rondom het gezin van Trees en Huib Verbeek vinden talrijke, soms onverklaarbare, verschrikkingen plaats. Op het moment dat Huib een eind wil maken aan zijn huwelijk, omdat zijn echtgenote er een intieme relatie op na houdt met zijn beste vriend Ben, overlijdt zijn jongste dochter. De doodsoorzaak luidt 'wiegendood', maar is dat wel de juiste diagnose?

Als na Huib ook Ben Trees verlaat, blijft ze achter met vier dochters die van elkaar verschillen als de dag van de nacht. Wanneer Trees weer een nieuwe liefde ontmoet - Edwin - krijgen ze een dochter, Anna. Is het toeval dat ook zij overlijdt?
Jaren later, als de zusjes volwassen zijn en de liefdes van hun leven hebben ontmoet, zijn de moeilijkheden nog niet voorbij. Integendeel!

De spannende, bij vlagen soms huiveringwekkende thriller Hysteria wordt afwisselend verteld door een van de zussen, die ieder een eigen kijk op het verhaal hebben. Maar er is ook een anoniem persoon met een afwijkende visie, die iets kwijt wil over de gruwelijkheden die plaatsvinden.

Dinie Bell (1956) schreef haar eerste werk voor een verhalenwedstrijd van de Kunststichting Eindhoven. Haar verhaal werd gepubliceerd in de bundel Beeldspraak. In 2011 debuteerde Bell met de roman Alsjeblieft papa... Begin 2013 publiceerde Palmslag haar tweede boek, de psychologische thriller Achtervolgingsdrift.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.