Met mijn ogen dicht ik alles heel

Merel Morre

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Met mijn ogen dicht ik alles heel

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789491773075, 80 blz., October 2013
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 111 gram.

Uitgever: Palmslag VOF

beschrijving

Met mijn ogen dicht ik alles heel neemt je mee in een doolhof waar taal zegeviert. Het stuurt je van de luchtige levensvraag via de hel van koopzondag naar de waarheid achter Facebook. En terug.
Een bundel vol tekst, taal en twists om zomaar ergens open te slaan. Kies een bladzijde. Lees. Laat je verwonderen, raken, grijpen en op scherp zetten.

Merel Morre - stadsdichter van Eindhoven - schrijft gedichten en korte teksten. Met alles wat ze heeft en waarneemt, dicht ze de wereld juist niet naar haar hand.
Hoewel? Het liefst had zij het universum in Madurodamformaat: snel te overzien en direct te doorgronden. Met echte mini-mensjes, inclusief orgaantjes, gedachten en beslommeringen. Dan zette ze al die kleine tragedies op sterk water. Die van jou. En die van haarzelf.

Merel Morre (1977) dicht en schrijft toegankelijk en spitsvondig. Brutaal soms. Maar bovenal echt, eerlijk en kwetsbaar. Ze woont en werkt in Eindhoven, waar ze leeft, ademt, luistert en kijkt.
In 2000 studeerde ze als theatermaker af aan de toneelschool en in 2006 voltooide ze de opleiding Communicatie. In diezelfde periode zette Merel met haar man Sebastiaan bovendien twee kinderen op de wereld: dochter Maria en zoon Storm.
Merel is tekstschrijver en mede-eigenaar van tekstbureau Brief van de Koning. In juni 2013 koos jury en publiek haar als stadsdichter van Eindhoven. Merel draagt deze titel voor een periode van twee jaar (2013-2015).

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.