Klinische chemie en hematologie voor analisten 2

E. ten Boekel; B.A. de Boer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Klinische chemie en hematologie voor analisten 2

paperback/ gebrocheerd: € 52.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491764110, geïllustreerd, June 2015
Formaat: 24.2 (h) x 16.9 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 837 gram.

Uitgever: Syntax Media

serienaam/reeks: Heron-reeks

beschrijving

Dit boek is, evenals deel 1, bestemd voor laboratoriumopleidingen op MBO- en HBO-niveau. De leerstof in de boeken voldoet aan de eisen die worden gesteld aan de opleiding voor een analist werkzaam in een klinisch chemisch en hematologisch routinelaboratorium. De twee delen vormen bovendien een uitstekend naslagwerk voor analisten die werkzaam zijn in de gezondheidszorg.

In deze tweede druk is de tekst geactualiseerd en zijn casussen toegevoegd. De hoofdstukken Basis van de praktische bloedtransfusie en Fertiliteit zijn grotendeels herschreven en hierin zijn ook een aantal belangrijke verbeteringen in de afbeeldingen gerealiseerd. Verder bevat dit deel twee nieuwe hoofdstukken: één over de tumormerkers en één over bloedstolling. Het hoofdstuk Bloedstolling stond voorheen in deel 1.

Aan deze uitgaven is door een groot aantal deskundigen uit de beroepspraktijk meegewerkt. De hoofdstukken zijn op elkaar afgestemd, maar je kunt ze ook afzonderlijk lezen. Alle hoofdstukken zijn voorzien van duidelijke illustraties, casuïstiek en opgaven. Het boek bevat naast de basiskennis tevens verdiepingsstof, aangegeven in aparte, blauwe kaders. Deze verdiepingsstof is met name geschreven voor het HBO.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.