Basiskennis en basisvaardigheden

Anne Kaldewaij; Arjen Valstar

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Basiskennis en basisvaardigheden

paperback/ gebrocheerd: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491764097, geïllustreerd, April 2015
Formaat: 24.0 (h) x 17.1 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 319 gram.

Uitgever: Syntax Media

serienaam/reeks: Wiskunde voor bachelor en master

trefwoorden: wiskunde

beschrijving

Dit boek lost de aansluitingsproblemen op in het hoger onderwijs op het gebied van wiskunde. Je leert er goed mee rekenen en met formules omgaan. Het biedt zonder poespas en in een toegankelijke schrijfstijl een gedegen basis voor een succesvolle studie in het hoger onderwijs.

Door adequate uitleg, vele voorbeelden en opgaven wordt de student stap voor stap naar een hoog niveau geleid. Je kunt het boek geheel zelfstandig doorwerken. De antwoorden van de opgaven zijn achter in het boek opgenomen. Op de website van de uitgever staan uitgebreide uitwerkingen van alle opgaven.

Het boek is ook goed bruikbaar bij de voorbereiding van het examen Wiskunde B en voor hen die hun wiskunde 'van vroeger' willen ophalen. Op zorgvuldige wijze is met de aanpak van toen een boek voor deze tijd samengesteld.

Dit is het eerste deel van de nieuwe serie Wiskunde voor bachelor en master. Het richt zich specifiek op algemene wiskundige basiskennis en basisvaardigheden: van het rekenen met getallen en letters tot het vlot en foutloos differentiëren van functies.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.