Het witte konijn

naar eigenzinnig en inspirerend leiderschap

Frank Hoes

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het witte konijn

paperback/ gebrocheerd: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491757556, geïllustreerd, 144 blz., February 2018
Formaat: 21.1 (h) x 15.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 287 gram.

Uitgever: BigBusinessPublishers

beschrijving

Je bent leidinggevende, bestuurder of adviseur. Je hebt alles onder controle, maar toch reikt je ambitie verder. Je wilt meer zelfstandigheid, enthousiasme en ondernemend gedrag stimuleren bij de mensen met wie je werkt. Je wilt losser, opener en autonomer opereren. Dan ben je klaar voor de stap naar inspirerend en eigenzinnig leider.

Volg het witte konijn. Het neemt je mee door de wondere wereld van leiderschap, langs alle stappen om jezelf verder te ontwikkelen. Je wordt wakker geschud en aan het denken gezet. Je zult moediger worden en je autonomer opstellen, verrassend, nieuwsgierig en eigenzinnig.

Frank Hoes is trainer, adviseur en spreker op het gebied van krachtig besturen, leidinggeven en managen. Hij geeft lezingen, is gastdocent op diverse hogescholen en klankbord en trouble shooter voor leidinggevenden en bestuurders. Hij maakt graag gebruik van populaire helden als Alice in Wonderland en James Bond. Want in ieder van ons leven deze helden, ze moeten alleen nog even wakker worden geschud.

'Dit boek is groter dan een systeem. Het is 360 graden dynamische feedback.' Wouter Bosch, programma-manager

'Geïnspireerd leiderschap gaat steeds meer het verschil maken. Het witte konijn draagt fundamentele bouwstenen aan.' Marco Bogers, auteur Getting Teams Done

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.