Creëer je volgende baan

kom als enige aan tafel bij je nieuwe werkgever

Marjolein Kalter

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Creëer je volgende baan

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491757464, geïllustreerd, 176 blz., June 2017
Formaat: 22.9 (h) x 17.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 401 gram.

Uitgever: BigBusinessPublishers

beschrijving

De arbeidsmarkt is de laatste jaren sterk veranderd. De klassieke route om via een sollicitatie op een vacature aan een baan te komen levert steeds minder vaak succes op. Vooral generalisten en professionals die zich moeilijk van concurrenten kunnen onderscheiden hebben moeite om een nieuwe plek te veroveren.

Ook ervaren sollicitanten moeten zichzelf opnieuw uitvinden en meer ondernemende en initiatiefrijke strategieën gebruiken. In dit praktische boek beschrijft Marjolein Kalter stapsgewijs hoe je zelf het werk creëert dat jou inspireert en hoe je de werkgever vindt die jou daar graag voor wil betalen.

Met deze eigentijdse en innovatieve sollicitatiemethode blijf je weg van de concurrentie met honderden andere sollicitanten en kom je in je eentje aan tafel bij je ideale werkgever.

Marjolein Kalter is bedenker van het Baan Als Business-model dat ze in dit boek uitwerkt. Ze helpt als coach en trainer werkzoekenden met de transformatie van het klassieke solliciteren naar ondernemend solliciteren.

'Op de nieuwe arbeidsmarkt moet je van solliciteren werk maken - dit boek brengt je op aansprekende wijze van de wacht- naar de actiestand.'
- Ton Wilthagen, hoogleraar Arbeidsmarkt, Tilburg University

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.