Instant sabbatical

aan de slag: coach jezelf naar meer inzicht, geluk en effectiviteit

Elise Verberg

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Instant sabbatical

paperback/ gebrocheerd: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491757433, geïllustreerd, January 2017
Formaat: 22.9 (h) x 17.0 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 465 gram.

Uitgever: BigBusinessPublishers

illustrator: Inge de Fluiter

beschrijving

Wil jij nou ook eindelijk eens weten wat je écht wil met je leven? Dan is dit het boek voor jou! Je hoeft niet de wereld rond te backpacken om jezelf te ontdekken, je kunt het gewoon thuis op de bank doen.

Instant sabbatical is jouw reisgids en coach tegelijk en helpt je om de rust te nemen en te bedenken hoe je verder wilt groeien. In dit werkboek vind je beproefde vragen en oefeningen van topcoaches. Je kunt zelf kiezen welk thema voor jou het meest urgent is. Je leert jezelf beter kennen, gaat doelen stellen en komt zo in actie.

Elise Verberg motiveert en coacht professionals en leidinggevenden, individueel en teamsgewijs, om te werken aan hun eigen ontwikkeling. Ze houdt je een spiegel voor en leert je anders te kijken en zo keuzeruimte te creëren. Daarmee brengt ze beweging op gang.

'We zouden allemaal vaker een instant sabbatical moeten opnemen. Als het kan iedere dag! Dit boek zet je aan het denken en aan het werk.' - René C.W. Boender, brain agent en auteur van Great to Cool

'Instant Sabbatical geeft een impuls om in werk en leven het heft in eigen handen te nemen. Dit zou iedereen moeten lezen... en doen natuurlijk!' - Anneke Nijenhuis en Melanie Dragt, trainingsinstituut De Baak

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.