Een opgeruimd hoofd in 7 stappen

meer rust en energie

Jolanda Meijer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een opgeruimd hoofd in 7 stappen

paperback/ gebrocheerd: € 18.95

ISBN: 9789491757327, geïllustreerd, 132 blz., May 2016
Formaat: 23.1 (h) x 16.8 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 310 gram.

Uitgever: BigBusinessPublishers

redactie: Nienke van Oeveren

beschrijving

Heb jij ook zo veel aan je hoofd? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van dat je leeft? Dan loop je de kans dat het elastiek knapt. Tenzij je gaat opruimen. Dit praktische boek helpt je om in 7 overzichtelijke stappen je hoofd op te ruimen. Je ontdekt wat jou in de weg zit, hoe je weer op adem komt en ruimte voor jezelf verovert.
Een opgeruimd hoofd is als een opgeruimd huis. Je krijgt rust en overzicht door afscheid te nemen van gedachten en gevoelens die jou niet langer helpen, je sorteert wat je wilt bewaren en geeft alles een plek. De oefeningen en tips nodigen uit om zelf meteen aan de slag te gaan. Je leert om je niet langer te laten leiden door plichtsbesef en schuldgevoel maar om keuzes te maken op basis van je eigen verlangens.
Jolanda Meijer (ex-KLM) is een expert in ruimte winnen en overzicht creëren. In haar praktijk De Ruimtewinner Coaching & Training begeleidt ze mensen die door allerlei oorzaken uit balans zijn geraakt om weer rust en ruimte in hun leven te ervaren. Zij geeft tevens bedrijfstrainingen die gericht zijn op stressreductie en verbetering van persoonlijke effectiviteit.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.