Word een held

meer bevlogenheid voor jezelf en je organisatie

Bas Kodden

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Word een held

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491757310, 148 blz., March 2016
Formaat: 23.0 (h) x 17.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 273 gram.

Uitgever: BigBusinessPublishers

redactie: Lilian Eefting

beschrijving

Meer bevlogenheid
Uit onderzoek blijkt dat 88 procent van de Nederlandse werkenden niet bevlogen is. Een enorme verspilling van talent en energie. In dit boek schetst Nyenrode-docent en onderzoeker Bas Kodden aan de hand van praktisch toepasbare managementtheorieën, persoonlijke belevenissen en ontmoetingen met uiterst bevlogen (sport)helden een stappenplan op weg naar meer bevlogenheid op het werk.

Dit boek helpt je een HELD te worden: een Hoog Energieke Leidingnemende Doener. Een HELD is bevlogen, vitaal en toegewijd en weet waar zijn talenten liggen. Als HELD heb je meer plezier in je werk, lever je betere prestaties en maak je een grotere kans op succes.

'Word een HELD' is geschreven voor iedereen die op zoek is naar nieuwe energie, passie en bevlogenheid en voor leidinggevenden die hun organisatie vanuit een positieve flow willen laten groeien.

'Dit boek is voor mij een van de meest inspirerende boeken over hoe we met toewijding, kennis en creativiteit tot uitzonderlijke prestaties in staat zijn. Bas weet zo over zijn helden te schrijven dat je de inzichten en adviezen kunt en wilt toepassen in je eigen leven. Het doet de held in onszelf ontwaken!' - Prof. dr. Jeff B.R. Gaspersz, hoogleraar Nyenrode Business Universiteit.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.