Op zoek naar je droombaan

maak je loopbaankeuzes met de PLEK-methode

Edward Tuheteru

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Op zoek naar je droombaan

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491757129, 160 blz., February 2015
Formaat: 22.8 (h) x 16.1 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 312 gram.

Uitgever: BigBusinessPublishers

beschrijving

Op zoek naar je droombaan


Dit boek helpt je in het maken van nieuwe keuzes voor je loopbaan. De PLEK-methode van loopbaancoach Edward Tuheteru is een praktische strategie om gerichter aan je toekomst te werken.

Met PLEK ontdek je jouw authentieke verhaal. Aan de hand van het levensfasemodel van Erik Erikson krijg je inzicht in je persoonlijke ontwikkeling en de uitdagingen in je werk en op persoonlijk vlak, die in elke levensfase anders zijn. Die inzichten over jezelf helpen je verder bij sollicitaties en andere zakelijke gesprekken.

In dertien interviews vertellen jong en oud, in de leeftijd van 11 tot 72 jaar, over hun dromen en ambities. Onder meer Hakima Mahyou, Marianne Thieme, Martin Sitalsing en Lenie 't Hart vertellen over de keuzes die ze hebben gemaakt in hun loopbaan.

Edward Tuheteru is loopbaancoach en recruiter. Met zijn bedrijf Let's Work Together verzorgt hij trainingen gericht op persoonlijke groei.

'Edward Tuheteru plaatst beroepskeuze en loopbaan in een verrijkend, verbindend en verdiepend perspectief.' Wibe Veenbaas, Phoenix Opleidingen

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Edward Tuheteru is loopbaancoach en recruiter. Met zijn bedrijf Let’s Work Together verzorgt hij trainingen gericht op persoonlijke groei.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.