Je vergadering als goudmijn

de praktische gids voor vergaderen met resultaat

Bart Kessels

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Je vergadering als goudmijn

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491757105, geïllustreerd, 160 blz., November 2014
Formaat: 23.1 (h) x 16.9 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 387 gram.

Uitgever: BigBusinessPublishers

beschrijving

Vergaderingen zijn vaak een bron van ergernis, verveling en verspilling. Terwijl vergaderen inspirerend en effectief kan zijn. Waar zit het goud in je vergaderingen? Hoe haal je het tevoorschijn? In een onweerstaanbaar pleidooi schetst ´vergaderweter´ Bart Kessels de route naar je vergadering als goudmijn.

Dit praktische boek helpt je om stap voor stap de vergaderpraktijk in je organisatie te verbeteren, het maakt niet uit of je deelnemer bent of voorzitter. Vergaderen is het benutten van creatief kapitaal, stelt Kessels. Er kan maar één doel zijn: opbrengst. En dat doel heiligt de middelen. Wees dus kritisch op wie je uitnodigt, kies de beste werkvorm, en houdt de focus op je doel. Dan levert vergaderen goud op.

'Vergaderen is het ergste wat er is. Wie schrijft daar nu een boek over? Maar dit boek is hartstikke leuk, enthousiasmerend en praktisch bruikbaar.'
Ineke van Oosten, adviseur Universiteit Utrecht

'Leuk boek, met veel herkenbare situaties en veel bruikbare inzichten en tips.'
Arnoud Martens, CEO eFocus

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Bart Kessels (1963) is opgeleid tot fysisch geograaf. Zo heeft hij geleerd om verschillende disciplines met elkaar te verbinden. Als student verkeerde hij al in diverse vergadercircuits. En ook in zijn werkende leven heeft Bart veel vergaderd. Na een periode van tien jaar organisatieadvies heeft hij zich in 2011 gevestigd als meeting expert en het bedrijf Linkias opgericht.

Onder het motto `laat kennis stromen helpt Linkias organisaties om betere resultaten te boeken in hun meetings. De focus ligt op het benutten van het creatieve kapitaal. Bijzonder in de aanpak van Linkias is dat de organisatie als uitgangspunt wordt genomen om de aanwezige denkkracht maximaal te benutten. Een vergadering is slechts één middel om dit te bereiken. Vaak is vergaderen niet nodig. En soms zijn er te weinig vergaderingen.

Bart zoekt steeds de kortste weg naar resultaat. Dat is terug te zien in de concepten van Linkias. Het zijn stuk voor stuk middelen om in korte tijd een verbetering te realiseren. Concepten van waaruit Linkias werkt, zijn:
Mijn ideale agenda
De Vergaderweter
De Vergaderkraker
De Vergaderopfrisser
De Netwerkplaats
De Denkexpeditie

Meer informatie over Linkias is te vinden op www.linkias.nl
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.