De V-factor

loopbaanroman voor de 40+ ambtenaar

Josien Sneek

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De V-factor

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491757068, geïllustreerd, 160 blz., October 2014
Formaat: 22.8 (h) x 14.9 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 261 gram.

Uitgever: BigBusinessPublishers

beschrijving

De V-factor staat voor alle levens- en werkervaring die je hebt zodra je de veertig bent gepasseerd. Geleerde lessen, natuurlijk overwicht, zelfstandigheid, relativeringsvermogen, allemaal prachtige kwaliteiten die je prima kunt inzetten voor de tweede helft van je loopbaan. Dit boek helpt je om een plan te maken voor het vervolg van je carrière aan de hand van jouw V-factor.
De hoofdpersonen Sandra en Frank worden tijdens hun vakanties allebei onverwacht aan het denken gezet over hun loopbaan. Sandra realiseert zich op een pelgrimstocht dat ze overal vanzelf is ingerold. En een vriendin op de camping zet Franks loopbaan en leven behoorlijk op z'n kop.
In deze unieke loopbaanroman krijg je als lezer tussendoor vragen en oefeningen om zelf aan de slag te gaan. Je ontdekt wat je werkelijk belangrijk vindt, waar je talenten liggen en wat je wilt bereiken. En daar blijft het niet bij. Als je het boek uit hebt, heb je je eigen actieplan om jouw loopbaan een nieuwe impuls te geven.

'Dit boek biedt veel ondersteuning en inspiratie. Ik beveel De V-factor aan iedere 40+ ambtenaar van harte aan!'
Pieter Winsemius
Voormalig minister van VROM

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Jurist Josien Sneek (1958) was tientallen jaren ambtenaar. Op haar 53e schoolde ze zich om van bestuursrechtjurist tot professional trainer en coach en startte een eigen bedrijf: Ervaren Ambtenaren Training & Coaching. Ze coacht 40+ ambtenaren en verzorgt trainingen en workshops. www.ervarenambtenaren.nl
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.