Meer levensenergie door ontspanning

een dagelijke gids met praktische oefeningen

Jack Wijnhamer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Meer levensenergie door ontspanning

paperback/ gebrocheerd: € 14.50

ISBN: 9789491753022, geïllustreerd, 135 blz., July 2013
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 184 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

beschrijving

Dit boek biedt u een methode om eenvoudig en snel te ontspannen. De technieken zijn snel te leren en toe te passen in situaties waarin u meer energie of ontspanning nodig heeft. Deze e ectieve oefeningen kunt op ieder moment van de dag verrichten en vragen weinig tot geen voorbereiding. De auteur Jack Wijnhamer heeft ruim 40 jaar een studie gemaakt van de ontspannings- en meditatietechnieken uit verschillende culturen en heeft de beste ervan geïntegreerd in zijn eigen unieke S.E.U.B.S. methode. In een aantal boeken, waaronder dit boek, beschrijft hij deze methode.

In zijn derde boek over ontspanning is Jack Wijnhamer er weer in geslaagd ons eenvoudige technieken te bieden om met meer energie, ontspanning en vreugde door het leven te gaan. Dit boek kan ik iedereen aanbevelen die temidden van een druk leven soms de oase van een ontspannen moment nodig heeft! (Prof. dr. Je Gaspersz. Hoogleraar Innovatie, Nyenrode Business Universiteit)

Bij ontspannen gaat het om een fysieke uitdrukking van een levensproces op het diepste zijnsniveau van ons bestaan. Het is daarom van het grootste belang hier de nodige aandacht aan te besteden en in praktijk te brengen, zoals de auteur in dit boek aan u toont.

(uit het voorwoord door: Prof. dr. Paul de Chauvigny de Blot, Hoogleraar Business Spiritualiteit Nyenrode Business Universiteit)

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.