Leiderschapskwaliteiten

zelfbewust ervaren en ontwikkelen

Gert-Jan Melker; Peter Tack; Jan Eppink

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Leiderschapskwaliteiten

paperback/ gebrocheerd: € 56.60: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491743962, November 2018
Formaat: 24.6 (h) x 17.8 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 451 gram.

Uitgever: Concept uitgeefgroep

beschrijving

Leiderschap is een boeiend thema. Ondanks dat er al boekenkasten vol zijn geschreven over leiderschap, is effectief leiderschap nog altijd geen vanzelfsprekendheid.
Goed leiderschap komt te voet en gaat te paard, weten we inmiddels uit ervaring.
In dit nieuwe boek over leiderschap worden verschillende thema’s rondom leiderschap behandeld. Er wordt stilgestaan bij recente theorieën en modellen op het terrein van leiderschap, maar tevens wordt er een uitgebreid overzicht gegeven van de evolutie van leiderschapstheorie. Ook loopbanen, loopbaanankers, het ontwikkelen van een visie, inspirerend communiceren en onbaatzuchtigheid van leiders krijgen de nodige aandacht in het boek. Door het lezen van Leiderschapskwaliteiten wordt u zonder enige twijfel steeds
geconfronteerd met uw eigen manier van leidinggeven. Hoe pak ik dat aan? Welke dilemma’s ervaar ik? Hoe kan ik me als leider verbeteren en welke mogelijkheden zijn daarvoor? Waarover twijfel ik? En niet onbelangrijk: waarop zou ik me
als (aankomend) leider moeten focussen om me blijvend te kunnen ontwikkelen?
Het boek biedt hiervoor niet alleen oplossingen, het zet ook aan tot denken: het ontwikkelen van leiderschap vraagt om zelfbewust ervaren én ontwikkelen.
Leiderschapskwaliteiten sluit naadloos aan bij het succesvolle boek ‘Managementvaardigheden’ dat eerder van de hand van dezelfde drie auteurs verscheen.


“Dit boek is erg nuttig voor deze tijd waarin leiderschap onder grote druk staat.”
Ben Verwaayen, voorheen bestuursvoorzitter van KPN Telecom, CEO van British Telecom en van Alcatel Lucent en tevens medeoprichter van Keen Venture Partners.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.