Persoonlijke effectiviteit

jouw route naar succes!

Kiki Eikhout

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Persoonlijke effectiviteit

paperback/ gebrocheerd: € 41.15: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491743757, geïllustreerd, August 2017
Formaat: 24.1 (h) x 17.1 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 454 gram.

Uitgever: Concept uitgeefgroep

beschrijving

Kiki Eikhout (1967) is trainer, coach en auteur.
Kiki werkt dagelijks met mensen die hun persoonlijke effectiviteit willen vergroten. Ze willen graag assertiever worden, resultaatgerichter, meer lef hebben, beter met tegenslag en veranderingen om kunnen gaan, de balans vinden
tussen privé en werk, met passie werken, happy zijn in hun organisatie en leven. Ze willen toegerust zijn voor de toekomst en aan het roer staan van hun eigen loopbaan en hun eigen leven. Kortom: ze zoeken naar persoonlijk succes in hun leven.
In dit boek geeft zij niet alleen handreikingen, maar houdt ze ook spiegels voor. Ze kan lezers begeleiden op hun reis naar persoonlijke groei, maar het is hun eigen taak en keuze om daadwerkelijk te veranderen. Zij zijn de enigen die dat kunnen bewerkstelligen. En dat geldt ook voor jou!
Je vindt in dit boek praktische, eenvoudige modellen, die je aan de hand van reflectieve vragen inzicht geven in je eigen gedrag. Daarnaast vind je een keur aan praktijkverhalen van medewerkers in organisaties. Een feest van herkenning!
Succes bij je persoonlijke reis door dit boek!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatIn dit boek gaat het om zelfkennis, motieven, talenten en drijfveren. De auteur toont de door haar opgedeelde levensfasen in 'planetenjaren': in de fase 7-14 jaar is Mercurius aan zet, in de fase 21-28 jaar bepalen Venusjaren je ontwikkeling enzovoort. Uitvoerig komen talenten en kwaliteiten ter sprake: zijn die aangeleerd of aangeboren? Het boek bevat vele korte interviews met personen die zich niet zo prettig voelden en zich later, met behulp van krachtgevende gedachten, alsnog 'terugvonden'. Ook komen bekende succesverhalen ter sprake, hoe je kunt omgaan met je passie en talrijke adviezen over hoe je gebruik kunt maken van lef en moed. Het boek met kleurenfoto's en illustraties vormt een uitgebreide 'peptalk' gericht op de wat onzekere lezers. Natuurlijk zijn de adviezen het waard om gelezen te worden, maar het is niet eenvoudig om 'succesvol je gedachten te veranderen' (advies bladzijde 143). Maar wie nog aan het begin van een nieuwe fase in zijn/haar leven staat, wordt wellicht gestimuleerd door dit ondersteunde boek. Sterk uitgebreide en geactualiseerde editie.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.