Deutsche Grammatik

P.H. Luijten; H.J. Rosentreter; H. Slaats; M. Deisz

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Deutsche Grammatik

paperback/ gebrocheerd: € 32.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491743450, March 2016
Formaat: 29.3 (h) x 20.8 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 409 gram.

Uitgever: Concept uitgeefgroep

beschrijving

Over grammatica bestaan veel uiteenlopende meningen. Bijvoorbeeld: grammatica is te moeilijk. Maar zonder grammatica is het niet mogelijk goed en helder te formuleren. Goede schriftelijke en mondelinge communicatie is in alle situaties van groot belang. Bij slecht geformuleerde communicatie ontstaan er misverstanden die tot onaangename situaties kunnen leiden. Grammatica is geen leerdoel. Grammatica en een ruime woordenschat zijn twee pijlers voor een goede, begrijpelijke communicatie.
De inhoud van dit grammaticaboek is ruim opgezet. Naast de grammaticale hoofdregels wordt ook aandacht geschonken aan uitzonderingen en formuleringen die vooral in het commerciële en economische taalgebruik voorkomen. Het boek kan worden gebruikt als leer- en oefenboek, maar ook als naslagwerk.
In de verschillende hoofdstukken vindt u invuloefeningen en vertaalzinnen, waarin u de in het desbetreffende hoofdstuk behandelde grammatica kunt toepassen. In hoofdstuk 22 staan oefeningen met complexe vertaalzinnen die een beroep doen op de kennis van de gehele grammatica.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.