Risicomanagement

vanuit het dynamisch business model

Lizanne Vroom

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Risicomanagement

gebonden: € 64.40: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491743245, 422 blz., January 2015
Formaat: 24.9 (h) x 17.7 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 867 gram.

Uitgever: Educatieve Uitgeverij Nederland

beschrijving

Risicomanagement staat al jaren hoog op de agenda van ondernemers, risicomanagers en adviseurs, en dat is niet voor niets. Goed risicomanagement is namelijk een belangrijke succesfactor voor het behalen van de organisatiedoelstelling. Iedere adviseur en medewerker die te maken heeft met risicomanagement, doet er dan ook goed aan Risicomanagement in zijn kast te zetten.
Dit boek dient als leidraad om risico's snel, effectief en onderbouwd in kaart te brengen. Het speciaal hiervoor ontworpen Dynamisch Business Model © is een tool waarmee de samenhang tussen organisatieonderdelen en de interactie met de omgeving snel en overzichtelijk in kaart wordt gebracht. Belangrijke afhankelijkheden en kritieke punten die de waardepropositie van de organisatie in gevaar kunnen brengen, springen daardoor direct in het oog.
Naast het Dynamisch Business Model krijgt u veel nuttige tips, technieken en tools aangereikt, waarmee de werkzaamheden en verantwoordelijkheden van de medewerkers uit een organisatie herkenbaar worden gemaakt. Hierdoor wordt het risicobewustzijn vergroot en kan eenvoudig een koppeling gemaakt worden met andere managementdisciplines zoals kwaliteitszorg, duurzaam ondernemen en verandermanagement.
Het boek is gericht op zowel het MKB en grootbedrijf en geschikt voor zowel ondernemers en managers als adviseurs en risicomanagers. Ook wanneer al andere standaard (risico)modellen worden gebruikt, is dit boek een goede aanvulling voor de dagelijkse praktijk.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.