Het nieuwe normaal

Arie de Bruin

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het nieuwe normaal

gebonden: € 10.00

ISBN: 9789491740855, geïllustreerd, 48 blz., October 2020
Formaat: 21.8 (h) x 15.6 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 237 gram.

Uitgever: Levendig Uitgever

illustrator: Len Munnik

beschrijving

In dit boekje zijn gedichten en cartoons opgenomen die in de hectische periode van maart tot en met mei zijn geschreven toen het onderwijs in een stroomversnelling raakte: een tijdsbeeld om te bewaren.
Wereldwijd waren er meer dan anderhalf miljard kinderen die niet naar school gingen, veelal zonder digitale huisonderwijs mogelijkheden. De opbrengsten van dit boekje zijn bestemd voor het noodfonds van Edukans. Edukans helpt met partnerorganisaties in diverse landen het onderwijs op de een of andere manier doorgang te laten vinden en ouders en leraren te ondersteunen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingDe klassen leeg, de scholen dicht
de juf verschijnt met haar gezicht
thuis op je scherm, de les is digitaal:
Het Nieuwe Normaal!

In het boekje Het nieuwe moraal zijn gedichten en cartoons opgenomen die Arie de Bruin in de hectische periode van maart tot en met mei zijn geschreven toen het onderwijs in een stroomversnelling raakte. Len Munnik maakte er een passende illustratie bij: een tijdsbeeld om te bewaren.
Wereldwijd waren er meer dan anderhalf miljard kinderen die niet naar school gingen, veelal zonder digitale thuisonderwijs mogelijkheden. De opbrengsten van dit boekje zijn bestemd voor het noodfonds van Edukans. Edukans helpt met partnerorganisaties in diverse landen het onderwijs op de een of andere manier doorgang te laten vinden en ouders en leraren te ondersteunen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.